سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۰

در دیدار مدیرکل کتابخانه های عمومی استان اردبیل با کارکنان هلال احمر عنوان شد؛

افزایش هم‌افزایی فرهنگی بین کتابخانه های عمومی و هلال احمر در اردبیل

دیدار با کارکنان هلال احمر اردبیل

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان اردبیل در دیدار با کارکنان هلال احمر استان گفت: کتابخانه های عمومی چهارراه توزیع دانش هستند و همکاری ما با هلال احمر می تواند خدمات فرهنگی را برای عموم مردم گسترده تر کند.

‌به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان اردبیل، همزمان با هفته هلال‌احمر، روزبه فتاحی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل به همراه جمعی از کارکنان کتابخانه های عمومی استان با حضور در جمعیت هلال‌احمر استان، این هفته را به هلال احمری ها تبریک گفتند.


در این دیدار، روزبه فتاحی با اشاره به ظرفیت‌های مشترک دو مجموعه اظهار کرد: کتابخانه‌ها چهارراه تقسیم دانش هستند و همکاری ما با هلال‌احمر می‌تواند خدمات فرهنگی را برای مردم گسترده‌تر کند. ‌

افزایش هم‌افزایی فرهنگی بین کتابخانه های عمومی و هلال احمر در اردبیل

وی افزود: هر دو سازمان با عموم مردم در ارتباط مستقیم‌اند و می‌توانند در کنار هم برای ارتقای فرهنگ عمومی در سطح استان گام‌های مؤثری بردارند.

ایرج آقایی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان نیز با استقبال از همکاری‌های دوجانبه میان کتابخانه‌های عمومی و هلال‌احمر گفت: حضور مسئولان فرهنگی در مراکز امدادی، قوت قلب همکاران ماست.

وی افزود: هلال‌احمر می‌تواند در قالب تفاهم‌نامه‌ها و برنامه‌های مشترک، آموزش‌های امدادی را برای کارکنان کتابخانه عمومی اجرا کند.

آقایی اذعان کرد: ما بر تربیت هر خانواده یک امدادگر تأکید داریم و این مسیر را با جدیت ادامه می‌دهیم.

در این دیدار، طرفین بر اجرای برنامه‌های مشترک فرهنگی، آموزشی و اجتماعی و استفاده از ظرفیت کتابخانه‌ها و هلال احمر تأکید کردند.

گفتنی است، در پایان این دیدار صمیمی با اهدای لوح و هدیه از طرف کتابخانه های عمومی استان از تلاشگران منتخب عرصه خدمت رسانی جمعیت هلال احمر استان قدردانی شد.

افزایش هم‌افزایی فرهنگی بین کتابخانه های عمومی و هلال احمر در اردبیل

افزایش هم‌افزایی فرهنگی بین کتابخانه های عمومی و هلال احمر در اردبیل